Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Kawa Zolfagary lämnar Prime - går till Unionen

Publicerad: 24 juni 2020, 11:41

Efter bara tio månader på Prime går Kawa Zolfagary tillbaka till den fackliga världen.


Ämnen i artikeln:

Prime

I början och mitten av 10-talet gjorde sig Kawa Zolfagary känd genom Facebook-gruppen ”Vita kränkta män”, en grupp som sedermera blev en bok och ett etablerat uttryck. I samband med det prisades han med Rättviseförmedlingens rättvisepris och utstågs av TCO till en av framtidens mäktigaste opinionsbildare. Zolfagary har även varit en flitig debattör, lett Soraya Posts (Fi) EU-valskampanj, varit projektledare inom Kommunal och basat över Edelman Deportivos PA-erbjudande.

Sedan i augusti 2019 har han jobbat med public affairs på Prime, en byrå han nu lämnar för att istället bli pressekreterare på Unionen.

– Unionen finns i nästan alla branscher på svensk arbetsmarknad, det sätter särskilda krav på kommunikationen och det är oerhört lockande för mig. Jag vill bidra till att stärka medlemmarnas röst i opinionen, säger Kawa Zolfagary.

– Det är ett högt betyg till Unionen att en så välrenommerad person som Kawa väljer att komma till oss. Kawas kreativa driv kommer att stärka Unionens pressarbete. Jag är oerhört nöjd med rekryteringen och längtar redan till augusti, säger Tora Heckscher, press- och opinionschef på Unionen.

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Prime

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.