tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Kelly and Pling stärker upp inom pr

Publicerad: 10 september 2014, 14:27

Helena Wittbom blir ny pr-chef på Kelly and Pling. Malin Kadestam börjar i samma veva på byråns pr-avdelning och får därmed Helena Wittbom som chef.

Ämnen i artikeln:

Kelly and Pling

KB

Karl-Johan Byttner


Helena Wittbom har tidigare jobbat på byråer som Springtime och ByströmBalodis och kommer närmast från Fazer, där hon har ansvarat för PR och Online i Sverige.

Hon går nu över till Kelly and Pling som pr-chef – byrån har 9 medarbetare och kunder som Unilever, MrJet, Schweppes och Philipson Söderberg.

- Som tidigare beställare ser jag att Kelly and Pling har många positiva egenskaper och det känns oerhört roligt att utveckla PR-erbjudandet, säger Helena Wittbom i en kommentar.

Malin Kadestam har tidigare jobbat på ELLE Danmark och pr-byrån Mildh Press i Köpenhamn. Hon har också en Berghs-examen i Strategisk Kommunikation och PR. Malin Kadestam börjar nu jobba på pr-avdelningen.

- Vi på Kelly and Pling är mogna för att ta nästa steg och utveckla vårt erbjudande, och det känns spännande att kunna presentera riktigt starka PR-tjänster för befintliga och nya kunder, säger Erik Höglund, vd på Kelly and Pling i en kommentar.

Kelly and Pling inledde sin verksamhet år 2009 – byrån startades av just Erik Höglund och även Eric Bolukbas.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev