Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Kent Persson blir pr-konsult

Publicerad: 1 september 2015, 07:00

Kent Persson

Foto: Pressbild/Moderaterna

Burson-Marsteller stärker sitt team av rådgivare i Sverige med Moderaternas tidigare partisekreterare Kent Persson.


Ämnen i artikeln:

Kent PerssonPR-ByråerPR-konsulterBurson-Marsteller

Kent Persson var mellan 2012 och 2015 partisekreterare för Moderaterna. Dessförinnan var han kommunalråd i Örebro och ledamot av Moderaternas partistyrelse, och innan dess oppositionsråd i Örebro Läns Landsting. Sammanlagt har Kent Persson 20 års erfarenhet av politiska uppdrag, opinionsbildning och strategiskt påverkansarbete. Vidare har han även gedigen erfarenhet av ledarskaps- och organisationsutveckling.

– Vi är stolta över att välkomna Kent Persson till vårt Public Affairs-team. Med sin analytiska förmåga och sin gedigna erfarenhet från kommun, landsting och från nationell politik har han mycket att erbjuda våra kunder, säger Helena Olsson, vd på Burson-Marsteller Sverige i ett pressmeddelande.

– Jag är mycket glad över att börja hos Burson-Marsteller. Det ska bli spännande att få arbeta med näringsliv och politik ur ett nytt perspektiv. Nu ser jag fram emot att få vara med och bidra till att vidareutveckla Burson-Marstellers svenska Public Affairs-verksamhet, säger Kent Persson i en kommentar.

Burson-Marsteller har kontor i Bryssel och samtliga EU-medlemsländer med tidigare medlemmar i regeringar, nationella parlament och Europaparlamentet, politiska talespersoner samt högre tjänstemän. År 2014 blev Burson-Marsteller utsedd till EMEA Public Affairs Agency of the Year i EMEA SABRE Awards.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.