Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Kicks plockar ny marknadschef från Nelly

Publicerad: 29 oktober 2020, 13:24

Carola Lundell.

Carola Lundell är ny marknadschef på Kicks, med fokus på att säkerställa fortsatt lönsam tillväxt i e-handeln.


Ämnen i artikeln:

KicksNelly

I somras stod det klart att Kicks tidigare marknadschef, Erika Bennerholt, rekryterats som vd till epitet Dermarome, samma bolag som numera äger Löwengrip Beauty. 

Redan under våren inleddes en process för att hitta en ersättare, vilket har resulterat i en rekrytering av Carola Lundell. Hon var tidigare CCO  på e-handelssajten, med ansvar för försäljning, marknadsföring och kundupplevelse. 

– Fokus framåt är att arbeta kundinsikts- och datadrivet för att maximera kundens upplevelse av Kicks i alla kanaler, säkerställa fortsatt lönsam tillväxt i e-handeln och vidareutveckla vårt erbjudande. Kicks förutsättningar där vi kan möta kunden såväl i butik som online och tillgodose olika behov vid olika tillfällen är oslagbart. På kort sikt ligger fokus så klart på att erbjuda en inspirerande, smidig och säker julhandel, säger hon. 

Kicks lanserade nyligen det egna varumärket Beauty Act, framtaget tillsammans med PR-byrån Patriksson och Stockholmsbyrån GOLF.

– Som en röd tråd genom allt kommer vi arbeta vidare med att stärka Kicks position som den självklara destinationen med skönhet för alla. För oss handlar skönhet om mer än bara yta, det handlar om att vara den du är, att våga utforska och uttrycka mer av dig själv. Det ska vi hjälpa vår kund med i alla kanaler.

Carola Lundell har tidigare varit tillväxtchef på Tv4, en roll som hon lämnade 2018. 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

KicksNelly

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News