Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Kim Källström förlänger med Discovery

Publicerad: 21 augusti 2017, 12:09

Kim Källström.

Foto: Mattias Bardå/DNS

Kim Källström inledde sin tv-karriär redan innan han lagt skorna på hyllan. Nu förlänger han med Discovery Networks Sweden.


Ämnen i artikeln:

Discovery Networks SwedenEmir OsmanbegovicEurosportKanal 5

Till vardags är Kim Källström lagkapten i Djurgårdens IF. Men det senaste året har han kommenterat landslagets matcher vid sidan av sin egen klubbkarriär.

Discovery Networks Sweden, där Kanal 5 och Eurosport ingår, meddelar nu att Källström har förlängt sitt avtal till år 2020.
– Kim är kunnig, tydlig och väldigt ambitiös. Han har gjort supersuccé som expert och blivit en tittarfavorit. Vi ser verkligen fram emot att bygga vidare på vårt samarbete och utveckla expertrollen ännu mer tillsammans med Kim, säger Emir Osmanbegovic, sportchef på Eurosport och Discovery Networks Sweden, i ett pressmeddelande.

Kim Källström säger själv:
– Det har känts helt rätt med Eurosport från första början och jag är taggad inför framtiden. Hela gänget som arbetar med sändningarna har varit väldigt hjälpsamma och jag har lärt mig otroligt mycket av alla. Det ska bli kul att fortsätta tre år till!

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.