Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

King Street PR värvar seniort

Publicerad: 5 april 2017, 11:05

King Street PR plockar in Spotlights strategichef Magnus Wallin och Monica Berling med erfarenhet från Ledarna, ICA och Academedia.


Ämnen i artikeln:

King Street PRSpotlight PRPR-Byråer

Det är två rutinerade konsulter som King Street PR plockar in. Magnus Wallin hämtas från Spotlight PR där han hade rollen som utvecklingschef, och har erfarenhet av kommunikationsarbete för kunder som bl.a. EA, Tele2, Betsson och Magine TV.

Monica Berling går efter 10 år som kommunikationschef tillbaka till konsultrollen. Hon kommer närmast från egen verksamhet men har jobbat på stora organisationer som ICA och Academedia.

– Med den här uppsättningen konsulter erbjuder vi förmåga att förstå kundens utmaningar och möta dem med rätt strategi och verktyg. Flera av oss har själva köpt rådgivning och vi förstår därför bättre att kommunikation verkligen måste stödja kundens affärer, säger vd Jesper Brandt i en kommentar.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News