Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

King Street rekryterar AstraZenecas tidigare kommunikationschef

Publicerad: 3 december 2020, 12:00

Petra Eurenius

Rud Pedersen-ägda King Street rekryterar Petra Eurenius som seniorkonsult och rådgivare inom life science & health care.


Petra Eurenius har över 25 års erfarenhet av strategiskt och operativt kommunikationsarbete, bland annat som kommunikationschef på AstraZeneca, Pfizer och Pharmacia.

– Jag är mycket glad för att Petra Eurenius vill vara med och bygga upp vårt corporate communications och public affairs erbjudande inom och utanför Life Science. Petra förstärker vårt team och kommer att bidra med sin kunskap och värdefulla erfarenheter från stora, internationella läkemedelsbolag, liksom små bolag, säger Jesper Brandt, vd, King Street i en kommentar.

– Jag ser fram emot att börja på King Street för att bygga något nytt och tillsammans med proffsiga kolleger skapa värde för kunderna. Jag är en social, nyfiken nätverkare och vill samarbeta med andra för att åstadkomma resultat, kommenterar Petra Eurenius.     

King Street är en del av Rud Pedersen Group, med kontor i Köpenhamn, Oslo, Helsingfors, Stockholm, Göteborg, Bryssel, Tallinn och Berlin. Gruppen startade 2002 och har totalt 250 anställda.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.