Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Kings creative director Christoffer Dymling till M&C Saatchi

Publicerad: 14 april 2021, 11:44

Christoffer Dymling, M&C Saatchi

Den mångfaldigt prisbelönade kreatören Christoffer Dymling lämnar jobbet som creative director och copywriter på King för att bli senior copywriter på M&C Saatchi,


Ämnen i artikeln:

M&C Saatchi

Christoffer Dymling har många års erfarenhet som copywriter och creative director, de senaste åtta åren på King. Han har bland annat legat bakom flera av byråns kampanjer för kunder som Clas Ohlson, Taxi Stockholm och Utrikesdepartementet som har belönats både vid Guldägget som i internationella tävlingar.

I vår är han aktuell som ordförande för utomhuskategorin i Guldägget. Nu får han rollen som senior copywriter på M&C Saatchi.

-–M&C Saatchi har sedan starten gjort mycket rätt och är i dag en byrå med ett starkt momentum. Energin och lusten hos människorna här har verkligen smittat av sig på mig. Sen att de är kompetenta som få och på riktigt bryr sig om sina anställdas välmående, gör att det känns lyxigt att få vara med på deras resa framåt, säger Christoffer Dymling i en kommentar.

Resumé har tidigare rapporterat om att M&C Saatchi har tagit in nya uppdrag för Skincity och Wasa Bröd – andra kunder i dag är Adidas, Alcro, Beckers, Bjurfors, Bygma, Centerpartiet, Com Hem, Fortum, Judiska Museet, KLM, Orkla, Reebok, Tele2, Wine Team och Zound Industries.

– Vi haft ögonen på Christoffer under flera års tid, och äntligen fick vi över honom till M&C Saatchi. Han är inte bara en otrolig kreatör, utan har också ett driv framåt som passar oss perfekt. Nu tar vi nästa steg som byrå och växlar upp kreativt, och det känns fantastiskt att få honom på plats, kommenterar Linda Elers, Creative Director på M&C Saatchi.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

M&C Saatchi

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.