Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Kings redaktionschef till Jung

Publicerad: 3 januari 2017, 08:58

Martin Ödman.

Foto: Pressbild

Martin Ödman blir pr-konsult på Jung Relations.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerJimmy RodhelindKing MagazineJung RelationsAller Media

Efter en lång karriär inom journalistiken väljer nu Martin Ödman att gå till pr-byrån Jung Relations.
– Jag skulle kanske inte beskriva det som att jag "byter sida" bara för att jag börjar på Jung. Kommunikationsarbete kan ju bedrivas i många olika former och även om mottagaren, i alla fall på pappret, kanske skiljer sig åt mellan redaktioner och byråer handlar det ju hela tiden om att skapa meningsfullt innehåll. I mitt tidigare arbete har Jung alltid stått ut genom att hålla en genomgående hög kvalité. Kan dock ärligt säga att jag både är lockad och lite rädd för utmaningen att jobba mot sådana, superkräsna redaktörer, som jag själv, säger han i ett pressmeddelande.

De senaste fem åren har Martin Ödman varit redaktionschef på King Magazine. Innan dess har han jobbat på Computer Sweden och varit redaktör för CS Hemma. Den journalistiska banan började på Aftonbladet, men han har även spelat i bandet Music by EM, som sedan blev Tiger Lou.
– Första gången vi pratade med Martin om möjligheten att börja på Jung var för ett par år sedan på ett stort event i London för vår kund Volvo. Martin Ödman har gedigen journalistisk erfarenhet och en solid bakgrund i den svenska musikmyllan, vilket passar en byrå med rötterna i populärkulturen perfekt. Bra rekryteringar tar ibland tid, säger Jimmy Rodhelind, vd på Jung Relations.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.