Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

KIT Story Engine utökar teamet – han ska utveckla byråsamarbetena

Publicerad: 26 mars 2019, 12:55

Emma Ekdahl och Johannes Hobohm.

KIT Story Engine lanserade sin innehållsplattform till marknaden för snart ett år sedan och har i dag 200 kunder. Nu växer teamet med client manager Emma Ekdahl och en affärsutvecklare med fokus på byråsamarbeten i Johannes Hobohm.


Ämnen i artikeln:

KIT

I samband med att Bonnier delade upp KIT i två bolag; publicisten KIT och mjukvarubolaget KIT Story Engine, lanserades ett videoverktyg på innehållsplattformen Story Engine. I dag är över 100 kunder ombord på Story Engine och under 2018 gjordes över 14 000 videor på plattformen. Bland kunderna märks Prime, Sida, Naturskyddsföreningen, Stockholms stad, Collector Bank och UNT.

Nu växer den kommersiella avdelningen med två personer: Johannes Hobohm, senast partner på startup-fonden The Springfield Project och med mångårig erfarenhet inom tv- och långfilm nu blir han affärsutvecklare med fokus på byråpartnerskap. Emma Ekdahl kommer från en roll som affärsområdeschef på mjukvarubolaget Wycore, nu blir hon roll som client manager.

– Story Engine löser många av de utmaningar som alla marknadsförare och kommunikatörer brottas med och vi har enorm efterfrågan. Därför är jag oerhört glad över att få in två så erfarna och bevisat duktiga personer som Emma och Johannes i teamet, både för att kunna öka tempot ytterligare och för att fortsätta ge våra kunder bästa möjliga service och hjälpa dem att bli vinnare i sociala medier, säger Peder Bonnier i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

KIT

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.