Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

KIT värvar säljchef

Publicerad: 28 januari 2016, 09:01

KIT rekryterar Sami Abidi som ny säljchef. Han kommer närmast från samma roll hos Widespace.


Ämnen i artikeln:

KITPeder BonnierBonnier

KIT startade för knappt ett år sedan och och har sedan dess utvecklat en produkt för innehållsannonsering. Sami Abidi ska hjälpa till att få organisationen att lyfta med start i vår.

– Vi är givetvis otroligt glada att Sami väljer att börja hos oss. Med sin gedigna erfarenhet av att sätta nya produkter på marknaden och bygga effektiva säljorganisationer är han verkligen en drömrekrytering för oss, säger Peder Bonnier, medgrundare till KIT, i en kommentar.

Sami Abidi har arbetat som säljchef på mobilannonsföretaget Widespace sedan maj 2010. Dessförinnan var han Key Account Manager på Aftonbladet.

– KIT har bra innehåll, en stor, engagerad och attraktiv publik, och en annonsprodukt som verkligen imponerar och ligger helt rätt i tiden. Jag ser mycket fram emot att få bidra med att sätta ihop försäljningsorganisationen och att se till att produkten får det mottagande på marknaden som den förtjänar, säger Sami Abidi.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Ämnen i artikeln:

KITPeder BonnierBonnier

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.