Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Kommunikationsbyrån Mi5 utökas

Publicerad: 25 mars 2019, 15:15

Foto: Tobias Martinsson

Erik Wallström och Malin Söderberg ansluter till kommunikationsbyrån Mi5 Communications.


Med kontor i Göteborg och Stockholm riktar byrån Mi5 Communications in sig på företag inom den digitala underhållningsindustrin. På kundlistan finns bland annat Warner Bros, Sega och det svenska esport-laget Alliance.

Nu får man dessutom förstärkning i Malin Söderberg och Erik Wallström. Malin Söderberg kommer som pr-assistent att fokusera på byråns e-sportkunder.

– Jag är otroligt glad för möjligheten att få arbeta med vad jag älskar och dessutom tillsammans med så kompetenta medarbetare, säger Malin. På det hela taget ser jag fram emot att få vara med att utveckla våra kunders kommunikation och erbjudanden.

Erik Wallström kommer i sin tur från en roll som pr- & marketing coordinator på Blizzard Entertainment. På Mi5 får han en roll som nordic community manager.

– Mi5 Communications har ett grundmurat rykte i branschen. Genom åren har de bevisat att de är en av de mest innovativa och kreativa byråerna inom digital underhållning och jag ser fram emot att bli en del av familjen, säger Erik Wallström i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.