Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Kommunikationsbyrån Post får ny vd

Publicerad: 29 maj 2019, 07:45

Kommunikationsbyrån Post grundades ur insikten om en reklamtrött värld. Nu får byrån en ny vd i Henrik Haegermark.


Post grundades 2015 och har sedan dess jobbat med bland andra AIK, Åbro och Läkerol. Byråns grundare Patrik Sundberg och Viktor Bolin säger att de har för ambition att skapa reklam som mottagaren faktiskt uppskattar.

Nu får man nytt ledarskap i Henrik Haegermark. Henrik Haegerborn kom till byrån i höstas och har sedan dess haft en roll som business director. Tidigare i karriären har han jobbat som projektledare och kundansvarig på olika bolag inom kommunikationsbranschen. Han efterträder Patrik Sundberg.

– Med Henriks hjälp får vi bättre förutsättningar att axla rollen som den moderna huvudbyrån, anpassad efter den reklamtrötta verkligheten. Vi är väldigt glada över
att ha hittat en person som har den ovanliga kombinationen av en djup förståelse för affärer kombinerat med en genuin vilja att göra världen bättre med hjälp av kommunikation, säger Patrik Sundberg, grundare och avgående vd på POST.

Parallellt med vd-uppdraget kommer Henrik Haegermark även agera kundansvarig projektledare.

Jag har länge följt POST med stort intresse och redan tidigt sympatiserade jag starkt med hur de ser på modern kommunikation. Kanske framförallt för vilka lösningar de lyckats skapa med relativt små medel. Därför känns det enormt motiverande att bidra med min kompetens för att skapa bättre förutsättningar för en redan riktigt vass kreativ process att nå ut större, säger Henrik Haegermark, tillträdande vd på POST.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.