Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Kommunikationschef på Microsoft lämnar

Publicerad: 10 oktober 2018, 12:44

Efter tre och ett halvt år slutar Johanna Snickars som kommunikationsschef på Microsoft.


Ämnen i artikeln:

Microsoft

Johanna Snickars ska istället starta upp ett eget företag som kommer erbjuda strategisk rådgivning och föreläsningar inom kommunikation, digitalisering och varumärkesstrategi.

– Det känns på samma gång jättespännande och jätteläskigt - bara det att säga upp mig utan att ha något annat uppdrag på gång. Men jag brukar alltid predika vikten av mod och att våga ta risker, så nu gäller det för mig att "walk the talk". Därtill är det glädjande att min och Karin Bäcklunds podcast "Uppstickarna" växer, så den kommer vi fortsätta att vidareutveckla, säger Johanna Snickars till Dagens Media.

Johanna Snickars lyfter upp sökandet efter nya utmaningar som en av huvudorskarerna till beslutet.

– Jag har en slags inre klocka som ungefär vart tredje år brukar säga åt mig att se mig om efter en ny utmaning. Det är viktigt för mig att inte stagnera och bli bekväm. I juli i år hade det gått precis tre år, och då ville jag utmana mig själv att ta nästa steg, även om jag inte visste exakt i vilken riktning, säger Johanna Snickars.

Ämnen i artikeln:

Microsoft

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.