Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Konsulter till Diplomat Communications

Publicerad: 7 maj 2018, 08:26

Vd Sonja Rasin: "Vi är inne i en intensiv och expansiv fas just nu, och därför är det mycket glädjande att dessa tre talanger förstärker vårt team".


Ämnen i artikeln:

Diplomat CommunicationsByråvalRekrytering

Diplomat Communications förstärker med tre nya konsulter. Charlotte Olsson blir ny seniorkonsult och kommer senast från Stockholms Handelskammare där hon de senaste åren arbetat med PA- och policyfrågor.

– Diplomat är en PA-tung byrå med ett mycket gott rykte, briljanta medarbetare och väldigt spännande och modiga kunder. Jag ser fram emot att vara med och lösa deras kommunikationsutmaningar, och bidra i arbete med opinionsbildning och politisk påverkan, säger Charlotte Olsson i ett pressmeddelande.

Sarah Hillbert är statsvetare och har tidigare arbetat med digital kommunikation i statsrådsberedningen på Regeringskansliet.

Christoffer Ripe har tidigare arbetat med marknadsanalys och driver ett eget bolag som analyserar företags positioner i en digital kontext.

– Vi är inne i en intensiv och expansiv fas just nu, och därför är det mycket glädjande att dessa tre talanger förstärker vårt team, säger Sonja Rasin, VD på Diplomat Communications, i en kommentar.

Alex Hartelius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.