Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Konsulttrio till Oxenstierna & Partners

Publicerad: 18 september 2018, 13:57

Isak Johansson, Emelie Frankendal och Dan Setterwall

Foto: Pressbild

Kommunikationsbyrån Oxenstierna & Partners rekryter tre nya konsulter.


Ämnen i artikeln:

Oxenstierna & Partners

Oxenstierna & Partners är en kommunikationspartner till små och medelstora bolag, till exempel Academedia, Addtech, Ahlsell, Bravida, BIMobject, och erbjuder tjänster inom IR, PR och internkommunikation. Nu rekryterar de tre nya konsulter:

Dan Setterwall, som senast kommer från kommunikationsbyrån Brand Factory, men som även har en lång karriär bakom sig och erfarenhet inom bland annat strategisk kommunikation, varumärkesstrategi, marknadsföring och investerarrelationer.

Isak Johansson, som senast kommer från en masterutbildning i Business & Management från Uppsala universitet.

Emelie Frankendal, som senast kommer nyexaminerad från Handelshögskolan

– Vi ser ett stort behov bland små och medelstora noterade bolag att sköta såväl sin finansiella informationsgivning som sitt varumärke. Kunderna efterfrågar framförallt IR- och PR-tjänster. Jag tror att ett team där det finns variation i ålder, bakgrund och kompetens bidrar till det bästa erbjudandet till våra kunder, då vi kan täcka upp med olika perspektiv och erfarenheter, säger Linna Österman, VD och en av grundarna till Oxenstierna & Partners.

Ämnen i artikeln:

Oxenstierna & Partners

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.