Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Krav rekryterar digital projektledare

Publicerad: 18 mars 2019, 08:22

Eleonora Jöngren, senast på organisationen Fairtrade, ansluter till Krav som projektledare på bolagets kommunikationsavdelning.


Tidigare i karriären har Eleonora Jöngren jobbat på bland annat kommunikationsbyrån Madder. Hon har även jobbat som strategisk kommunikatör för LRF.

– Våra val när vi konsumerar livsmedel kan ha stor påverkan på miljö och klimat. Det är komplexa samband med många parametrar som behöver kommuniceras på ett sätt som inspirerar fler att göra ett hållbart val. Jag ser fram emot att kunna hjälpa till i KRAVs arbete med att driva den ekologiska och hållbara utvecklingen framåt, säger Eleonora Jöngren, projektledare digital kommunikation på Krav.

Eleonora Jöngren kommer bland annat att jobba strategiskt med Kravs sociala medier.

- Eleonora Jöngren har praktisk erfarenhet både från lantbrukssidan och av att arbeta med en certifiering. Det tillsammans med hennes kompetens inom sociala medier kommer att vara till stor nytta för Krav, säger Nina Halling, kommunikationschef på Krav.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.