Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Kreab knyter till sig pr-veteran

Publicerad: 16 februari 2015, 10:23

Björn Edlund

Foto: Pressbild Edelman

Björn Edlund var fram till förre året ordförande för pr-nätverket Edelmans verksamhet i Europa. Nu har han knutits till Kreab som senior advisor med bas i London.


Björn Edlund har en gedigen och mångårig erfarenhet som ansvarig för den globala kommunikationen på Shell, ABB och Sandoz AG. Dessförinnan var han journalist på UPI och Reuters.

– Jag är mycket stolt och glad över att få Björn som medarbetare i vårt globala Kreab team. Björn har en gedigen erfarenhet av att tackla globala kommunikationsutmaningar för stora internationella företag och kommer med sin breda erfarenhet och djupa kunskap bli en värdefull tillgång för våra kunder, säger  Charlotte Erkhammar,vd och koncernchef för Kreab Group i ett pressmeddelande.

Björn Edlund kommenterar själv det nya uppdraget:

– Jag börjar på Kreab i en väldigt spännande tid, både för nätverket Kreab, och när det kommer till den globala utmaning som företag i samhället står inför idag med ökande krav från kunder och övriga intressenter.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.