Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Kreab Stockholm anställer nya konsulter

Publicerad: 10 september 2018, 13:33

Peje Emilsson, styrelseordförande och huvudägare i Kreab.

- De har alla i sina tidigare karriärer visat, var och en på sitt sätt, att de förstår att använda förändringskraften i god kommunikation, säger Kreabs koncernchef Charlotte Erkhammar.


Ämnen i artikeln:

KreabAnders Oxelström

De fem nya medarbetarna hos kommunikationsföretaget är:

Anders Oxelström, som tidigare varit chef för TV4:s Nyheterna och Kalla fakta. Han har även arbetat elva år på Dagens Nyheter.

Carl Vernersson,  som tidigare arbetat i nöjesbranschen under sju år med artister såsom Avicii, Axwell och Ingrosso samt även med varumärken som Volvo Cars och Absolut Vodka. Coca-Cola i sin roll som COO för bolaget At Night Management.

Hugo Selling, som nyligen lämnat posten som ordförande i Fria Moderata Studentförbundet och uppdrag som vikarierande ledarskribent på Östgöta Corren och Svenska Dagbladet.

Charlotte Hafström, som under de senaste åren också haft flera studentengagemang för Svenskt Näringsliv kring företagande och dess villkor. Hon har tidigare arbetat för bl a Adsensus och Svenska Ambassaden i Serbien.

Henrik Olsson Werner, som återvänder under hösten till Kreab efter att ha varit
Director Public Affairs på Swedish Match i nästan tio år. Henrik har också varit politisk tjänsteman i både Riksdagen och Europaparlamentet.

Ämnen i artikeln:

KreabAnders Oxelström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.