Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Kreatörsduo till DDB

Publicerad: 23 mars 2018, 15:36

Nina Friman och Therése Bohlén-Kinn.

Young Creativesprisade duon Nina Friman och Therése Bohlén-Kinn ansluter till Nord DDB.


Ämnen i artikeln:

Nord DDB

I höstas prisades Nina Friman och Therése Bohlén-Kinn med ett brons i Eurobest Young Creatives. Duon tog sommaren 2017 även hem Young Lions Sweden för printkampanjen "Syns du inte finns du inte – Djurskyddet Sverige 2017".

– Den viktigaste ingrediensen för vår verksamhet är talang. Därför är vi extremt glada över att Nina och Therése ansluter till oss. De har haft ett framgångsrikt 2017. Att de kommer att fortsätta vinna tävlingar, uppdrag och skapa magi hos oss känns givet med deras nyfikenhet, insiktsfullhet och driv, säger Maja Siösteen, operating officer & head of talent på Nord DDB.

– Det känns helt rätt i tiden att ansluta till NORD som just nu satsar stenhårt på att öka andelen kreatörer på byrån – framtiden är kreatörsdriven, säger duon i ett pressmeddelande.

Duon ansluter till Nord DDB från Welcom där de arbetat de två senaste åren.

– Vi älskar att driva idéer som tar avstamp i nutid och omvärldens snackisar för att skapa relevant kommunikation. Vilket rimmar bra med Nord DDB:s förflyttning mot populärkultur. Vi vill ta chansen att bidra till en kulturell revolution som sträcker sig längre än att spegla samtiden.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Nord DDB

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.