onsdag29 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Kretzschmar till Amore

Publicerad: 3 oktober 2016, 11:21

Roland-Philippe Kretzschmar.

Roland-Philippe Kretzschmar lägger ner den egna byrån Raw Agency. Istället går han till Amore.

Ämnen i artikeln:

DesignbyråerRoland-Philippe KretzschmarMNML Agency

FT

Fredrik Thambert


De senaste åren har Roland-Philippe Kretzschmar drivit egna verksamheter i form av MNML Agency och sedermera Raw Agency med ett stort fokus på hälsa och hållbarhet. Men nu blir han anställd som brand & innovation strategist på design- och varumärkesbyrån Amore.
– I framtiden kommer det bli allt viktigare att bygga engagerande varumärken som verkligen vill skapa långsiktig förändring. Därför känns det fantastiskt att få arbeta tillsammans med kollegor som alla brinner för att göra världen bättre. Design är dessutom ett viktigt verktyg för att driva människors beteende och få dem att göra medvetna val, varför jag tror extra mycket på Amores erbjudande, säger Roland-Philippe Kretzschmar i en kommentar.

Amores vd Hedvig Zubor säger:
– Vi är övertygade om att goda innovationer och smart design kan skapa en positiv förändring för såväl individ som samhället. Genom rekryteringen av Roland-Philippe Kretzschmar förstärker vi vår strategiska kompetens och får in en mycket erfaren rådgivare som dessutom arbetat länge med samma värderingsgrund.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev