Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Kvartett till JMW

Publicerad: 11 maj 2016, 13:25

Malou Rönnmark, Louise Leo, Anna Anderberg och Anna Mårshans. Erik Filén kunde inte närvara vid fotografering.

Foto: Pressbild/JMW

Kommunikationsbyrån förstärker med fyra nya medarbetare, bland annat Malou Rönnmark. Hon lämnar sin post som marknadschef på Harvey Nash för att bli senior kundansvarig på JMW.


Ämnen i artikeln:

JMW

I slutet av 2015 berättade Resumé att JMW bytte vd från Björn Mellstrand till Louise Leo och samtidigt breddade erbjudandet genom att till exempel starta en systerbyrå för content. Nu värvar man fyra nya medarbetare, bland andra alltså Malou Rönnmark som har en bakgrund på Prat pr, IBM och nu senast Harvey Nash. Hon går in som senior kundansvarig på JMW.

Dessutom kommer Anna Anderberg in som pr-specialist efter en tid som pr-konsult på Friends Agenda, Erik Filén som junior pr-specialist efter en tid som praktikant på byrån och Anna Mårshans som kontorsansvarig. Sistnämnda kommer närmast från en tjänst som fastighetsrådgivaren Pangea Property Partners.
– Vi är oklädsamt nöjda över att ha knutit till oss den här superkvartetten av högintelligenta och trevliga genier. Bredden i deras kompetens speglar byrån perfekt, vi är en fullservicebyrå som tycker att PR och övrig marknadskommunikation jobbar bäst tillsammans, säger Louise Leo i en kommentar.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

JMW

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.