Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Kvartett till T&P Nordics – ska expandera i Norge

Publicerad: 13 september 2019, 11:45

T&P Nordics förstärker över kontoren i Danmark, Finland och Sverige. Samtidigt aviserar nordiska vd:n Joachim Medalen en kommande expansion i Norge.


Ämnen i artikeln:

The&Partnership Nordics

Sedan starten 2017 har reklam- och mediebyrån The&Partnership Nordics haft en ordentlig tillväxt, delvis drivet av nätverkskunder som Toyota och Lexus.

Förra året omsatte bolaget 195,4 miljoner kronor med en byråintäkt på 38 miljoner.

Nu hämtar man in ytterligare fyra medarbetare.

Till det svenska kontoret rekryteras Sophie Thelin och Randa Aaabd. Sophie Thelin kommer närmast från en roll som projektledare på Altia och har tidigare jobbat på bland annat McCann. På T&P Nordics får hon en roll som account director. Randa Aaabd kommer som biddable executive jobba med sök och sociala medier för byråns kunder.

Till Köpenhamnskontoret hämtar T&P Nordics in Stine Nygaard från digitalbyrån Nothing CPH. På T&P Nordics kommer hon att jobba som content manager.

Slutligen hämtas Juulia Koskinen in till byråns finska kontor. Den senaste tiden har hon jobbat med CRM på McCann Helsinki.

– Det känns riktigt bra att börja höstterminen på det här sättet, med båda nya kunder och nya medarbetare i laget. Tycker det är extra roligt att vi växer i alla länder och vi planerar att rekrytera ytterligare närmaste månaderna, bland annat i Norge där vi söker fler digitala talanger för att bygga upp ett riktigt vasst digital erbjudande, säger Joachim Medalen, nordisk VD på The&Partnership.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

The&Partnership Nordics

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.