Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Kvintett till Zellout som startar traineeprogram

Publicerad: 28 juni 2019, 11:02

Linda Fornbrandt, Jesper Sjöström, Mikael Blomqvist, Emmy Glans och Kalle Wanhainen.

Den Uppsalabaserade reklambyrån Zellout rekryterar en kvintett både nyexaminerade och erfarna kreatörer.


Ämnen i artikeln:

Zellout

Tre av de nya rekryterna ansluter efter att ha gjort praktik på byrån. Copywritern Kalle Wanhainen gjorde praktiken för fem år sedan men återvänder nu efter en tid på Berghs och i USA. Linda Fornbrandt och Jesper Sjöström ansluter i sin tur direkt efter praktikperioden.

– Det innebär ett nytt arbetssätt kring våra praktikplatser och att vi också har satt ihop ett traineeprogram. Nu har vi precis anställt tre före detta praktikanter och det känns oerhört bra, att vi gör det vi säger att vi ska göra och att det fungerar så pass bra, säger Tommy Lindgren, vd på Zellout, i ett pressmeddelande.

Vidare rekryterar Zellout även återvändaren och art directorn Mikael Blomqvist samt copywritern Emmy Glans från Customer Clinic.

– Vi upplever att efterfrågan på varumärkesstrategier, kommunikationsstrategier, idéer och kreativitet ökar, liksom en del produktion. Alla nya medarbetare är duktiga och engagerade och kommer att tillföra kreativitet och energi till Zellout. Det kommer så klart våra kunder till del genom vårt samarbete och uppdragen vi genomför, säger Tommy Lindgren.

Zellout har sin bas i Uppsala men har även kontor i Stockholm. På kundlistan finns företag som Fazer, Uppsala Universitet, Atrium Ljungberg och Sirius Fotboll.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Zellout

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.