Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lämnar Australien – blir Chimneychef i Norden

Publicerad: 17 augusti 2017, 06:44

Bo Thorp, ny chef för Chimneys contentdel.

Foto: Pressbild

Efter ett och ett halvt år som vd för Chimney i Australien flyttar Bo Thorp hem. Nu tar han över Chimneys contentverksamhet i Norden.


Ämnen i artikeln:

Chimney

Bo Thorp har en lång bakgrund inom contentproduktion och har bland annat arbetat på OTW, SBS och MTV. Hans senaste uppdrag var att få den svenskgrundade film- och kommunikationsbyrån Chimney att växa i Australien.

Nu flyttar Bo Thorp hem till Stockholm för att bli chef för Chimneys contentdel i Norden.

– Chimney har lett utvecklingen av rörlig och digital kommunikation de senaste åren med en mängd lyckade case, nöjda kunder och inspirerad publik. Det är dags att ta detta till nästa steg nu, säger Bo Thorp.

Peter Söderlind, vd på Chimney i Sverige säger:

– Behovet av rörlig kommunikation och produktion växer hos de flesta företag och Bo Thorp, med sin bakgrund, kommer säkra att vi håller och höjer vår kreativa nivå och våra leveranser.

Chimney har kontor i åtta länder och cirka 300 anställda. På kundlistan hittar vi bland andra H&M, Unilever, Google och Volkswagen.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Ämnen i artikeln:

Chimney

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.