måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lämnar CP+B – efter 5 månader

Publicerad: 26 oktober 2015, 12:34

Linus Bronge och Oskar Pernefeldt.

Foto: Pressbild.

Det blev en kort sejour hos CP+B Scandinavia. Nu går det hyllade kreatörsparet Linus Bronge och Oskar Pernefeldt till Volt.

Ämnen i artikeln:

ReklambyråerOskar PernefeldtLinus BrongeVoltCP+B Scandinavia

FT

Fredrik Thambert


I början av juni meddelade CP+B att de rekryterat Oskar Pernefeldt och Linus Bronge direkt från Beckmans. Duon har arbetat ihop länge och uppmärksammats för projekt som "Dear Future" och "The International Flag Of Planet Earth".
– Att vi signade dem 45 minuter efter att de hört rektorns avslutningstal på skolan, är en stor eloge till killarna och visar hur mycket vi ser fram emot att få börja jobba med dem, sa byråchefen Cecilia Steenberg Forsberg i en kommentar.

Men nu, knappt fem månader senare, går de alltså vidare till Volt.
– Oskar och Linus är en spännande och rolig rekrytering på alla vis. De kommer med något nytt till bordet. För oss är det viktigt att fortsätta bredda vårt erbjudande, både kreativt och strategiskt, då vi hela tiden får utökat förtroende hos våra kunder, menar Henrik Stampe, vd på Volt.

Kreatörsparet börjar på det nya jobbet den andra november.
– Volt är just nu i ett väldigt intressant skede. Stora internationella priser, nyrekryteringar och en allmän pepp som genomsyrar byrån. Både Linus och jag ser väldigt mycket fram emot att se vad vi kan bidra med, säger Oskar Pernefeldt i en kommentar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev