Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lämnar DDB för 72andSunny

Publicerad: 11 juni 2015, 10:56

Joakim Khoury.

Foto: Pressbild

DDB Stockholms art director Joakim Khoury flyttar till Amsterdam. Där börjar han på den flerfaldigt prisbelönta byrån 72andSunny.


Ämnen i artikeln:

DDB72andSunny

Joakim Khoury har de tre senaste åren jobbat som AD på DDB Stockholm och vunnit ett flertal priser under tiden. Tidigare har han också arbetat på CP+B och Family Business. Men nu går alltså flyttlasset till Holland.

– Tiden på DDB Stockholm har varit fantastisk och lärorik. Men efter tre roliga år kändes det rätt att gå vidare när denna chansen gavs, säger han i en kommentar.

72andSunny, som också har kontor i Los Angeles och New York, har listats som en av världens bästa byråer. Enligt Fast Company är de också en av de mest innovativa företagen.

– Det känns känns väldigt peppigt att ha blivit upplockad av 72andSunny Amsterdam. De verkar vara extremt duktiga och jag gillar deras tänk. Dessutom har de massor med intressanta globala kunder. Jag hoppas självklart att få jobba med så många som möjligt, men till en början ska jag jobba med Google och Adidas-kontot. Min roll blir som senior creative och jag kommer rapportera till reklamgeniet Carlo Cavallone som är ECD.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

DDB72andSunny

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.