Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lämnar F&B – efter tio år

Publicerad: 25 augusti 2015, 12:05

Copywritern Anders Hegerfors har jobbat på Forsman & Bodenfors sedan 2005.
Nu lämnar han byrån för att börja frilansa.


Ämnen i artikeln:

Forsman & Bodenfors

Anders Hegerfors gjorde sin sista arbetsdag på byrån i förrgår. Under sitt decennium på Forsman & Bodenfors har han jobbat med kunder som Tele2, Västrafik, Kalles Kaviar och Ikea innan byrån tappade kunden till Åkestam Holst 2012.

– Dels söker jag efter friheten, det känns skönt och nödvändigt med ett ombyte efter så pass lång tid, säger Anders Hegerfors till Resumé.

Vad hoppas du kunna få ut som yrkesman som du inte får ut som anställd på en byrå?
– Jag vill kunna hoppa in när en byrå har mycket jobb och även medverka vid pitcher. Jag vill ha mer ombyte i vardagen. Samtidigt kommer jag sakna att jobba långsiktigt med ett projekt.

Varför ska man jobba med dig?
– Därför att jag är bra och idéstark. Så lite ödmjukhet har jag åtminstone. Slutligen en klassisk fråga.

Vad är du mest stolt över från dina år på Forsman & Bodenfors?
– Allt vi har gjort för Ikea. Bland annat en sajt vi gjorde för Ikeas kök som korades till en av årtiondets mest framgångsrika kampanjer. Sightseeing-appen vi gjorde för Västtrafik är jag också väldigt nöjd med. Där vann vi Guldägg och det kändes som vi gjorde något annat. På senare tid är jag stolt över vårt arbete med Kalles Kaviar. Innan tiden på Forsman & Bodenfors har Anders Hegerfors jobbat på Goss och Körberg & Co.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Forsman & Bodenfors

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.