Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lämnar Great Works för First Lady

Publicerad: 19 februari 2019, 10:24

Harald Hammar är ny creative director på innovationsbyrån First Lady.


Ämnen i artikeln:

Great Works

De senaste åren har Harald Hammar som art director på Great Works bland annat jobbat med det Grand prix-belönade projektet Humanium Metal. Nu väljer han att gå vidare i karriären som creative director på First Lady.

– Vi är så peppade på att äntligen välkomna Harald till First Lady. Med en grym kreativ hjärna och hans erfarenhet och expertis inom innovation blir han ett starkt tillskott till vårt team i Stockholm. Vi har funnit varandra i personkemi och i en vision att våga göra saker annorlunda, säger Thea Hamren, partner på First Lady.

First Lady är en fristående partnerbyrå till Londonbaserade reklambyrån Mr. President. På kundlistan finns bland annat Greenpeace och Inrego.

– Det känns fantastiskt bra att bli en del av First Lady. Extra kul att komma in tidigt och vara med och forma byråns erbjudande. Thea och Emil har ett sätt att ta sig an
utmaningar som är innovativt och i linje med min vision av hur en byrå ska fungera. Vi trivs alla att jobba i ett slags organiserat kreativt kaos. Det är där någonstans, mitt i röran som det blir riktigt kul och intressant. Idag flyttas gränserna för var kommunikation och produktutveckling går, och jag ser fram emot att tillsammans med teamet på FL fortsätta att vända, vrida och flytta på dom gränserna. Att kavla upp ärmarna och ta oss an projekt som känns bra i magen och på ett eller annat sätt bidar till en bättre värld, säger Harald Hammar.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Great Works

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.