Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lämnar MP – efter tre månader

Publicerad: 21 november 2016, 13:52

Fredrika Fredmarks tid i politiken blev kort.

Fredrika Fredmarks politiska karriär blev kort. Efter bara tre månader lämnar hon Miljöpartiet, rapporterar Aftonbladet.


I slutet av augusti berättade Resumé att Fredrika Fredmark lämnade jobbat som pr-chef på Max för att gå till Miljöpartiet.
– På Max har jag jobbat med hamburgare men egentligen mest med hållbarhetskommunikation. Det jag tar med mig därifrån är att det går alldeles utmärkt att kommunicera hållbarhet och klimat och att det går att kombinera med jobbskapande och lönsamhet med ett hållbart tänkande, sa hon då.

Fredrika Fredmark fick titeln biträdande planeringschef i Statsrådsberedningen. Men uppenbarligen var inte politiken något för henne. Efter bara tre månader slutar hon hos MP.
– Jag har bara bestämt mig för att jag vill göra något annat. Det var lite förhastat av mig och jag vill jobba utanför politiken. Det händer nog hela tiden att människor inte tänkt igenom saker noggrant, säger hon till Aftonbladet, som var först med nyheten.

Hon kommer dock att fortsätta vara aktiv i partiet.
– Men jag vill inte jobba i politiken, jag vill jobba utanför.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.