Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lämnar Perfect Day för mäklarbyrå

Publicerad: 20 mars 2018, 08:04

Wrede Fastighetsmäkleris nya marknadschef Therese Eriksson.

Therese Eriksson lämnar rollen som projektledare på Perfekt Day för att bli marknadschef på mäklarbyrån Wrede Fastighetsmäkleri.


Ämnen i artikeln:

Perfect Day

Tjänsten som marknadschef på Wrede är nyinrättad och kommer som ett resultat av den allt tuffare bostadsbranschen. Wrede har profilerat sig som en premiumbyrå som förmedlar fastigheter i Stockholm och Skåneområdet.

– Det första vi gjorde när vi tog över Wrede var att se över varumärket. Vi ville behålla
grundvärderingarna om kvalitét, erfarenhet och diskretion som grundaren Ulrika Wrede under nästan 25 år arbetat med att bygga upp. Samtidigt ville vi utveckla och anpassa varumärket till var kunderna är idag. Nu vill vi ta Wrede ytterligare en nivå, säger Harald Ericsson, fastighetsmäklare och delägare på Wrede Fastighetsmäkleri.

Wrede har den senaste tiden uppdaterat sin grafiska profil, utvecklat en ny hemsida, anställt en art director och inlett en satsning på sociala medier.

– Bostadsbranschen ska verkligen bli otroligt spännande att arbeta med. Under oroliga tider på marknaden, som i höstas, är det extra viktigt att mäklarbyråerna har ett starkt och tryggt varumärke. Wrede har verkligen förstått vikten av detta och jag ser fram emot att fortsätta arbetet med deras utveckling, säger Therese Eriksson, nybliven marknadschef på Wrede Fastighetsmäkleri.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Perfect Day

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.