Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lämnar politiken för spelbranschen

Publicerad: 28 januari 2015, 09:22

Therése Forssell.

Foto: Pressbild.

Speltillverkaren Star Stable värvar Therése Forssell som ansvarig för bolagets pr, krishantering och sociala medier. Hon kommer närmast från en tjänst på Moderaternas rikskansli.


Ämnen i artikeln:

Moderaterna

Therése Forssell arbetade hos Moderaterna under 2014, och har en bakgrund på pr-byråerna Pronto samt Hill+Knowlton. Nu blir hon ansvarig för Star Stable Onlines globala strategi för sociala medier, liksom pr-arbete och krishantering.

– Det är rätt tidpunkt att förstärka vårt kommunikationsteam nu, aktiviteten och storleken på vårt community växer dagligen. Therése är efterlängtad och varmt välkommen när hon börjar nästa vecka", säger Taina Malén, ansvarig för global kommunikation på Star Stable Online, i ett pressmeddelande.

Bolaget lanserades i Sverige och delar av Europa för tre år sedan och finns i dag översatt på 10 olika språk. Användarna kommer från 180 länder och den primära målgruppen är tjejer i åldern 9-16 år.
– Det är roligt att få komma tillbaka till marknadskommunikation igen. Jag har alltid varit en inbiten hästtjej som känner till delar av målgruppen väl. Star Stable Online är i en växande fas där mycket händer vilket gör att jag kliver in vid en kul och spännande tidpunkt", kommenterar Therése Forssell

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Moderaterna

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.