Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag02.06.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Lämnar Prime efter 16 år – går till vårdjätte

Publicerad: 14 Januari 2016, 10:16

Sofia Myrevik går till Praktikertjänst.

Foto: Pressbild.

Sofia Myrevik slutar på Prime efter 16 år. Nya jobbet är som chef för varumärke och extern kommunikation på Praktikertjänst.


Ämnen i artikeln:

Sofia MyrevikAnna Grönlund KrantzPrime PR

Sofia Myrevik har gjort en lång karriär på Prime och varit en av nyckelpersonerna på byrån i egenskap av byråchef och partner. Men nu har det alltså blivit läge att gå vidare i karriären. Hon värvas till Praktikertjänst, Sveriges största privata hälso- och tandvårdskoncern, av kommunikationsdirektören Anna Grönlund Krantz (tidigare Sverigechef på JKL).

–  Framgångsrik kommunikation handlar om förmåga till förändring, att agera och kommunicera det man gör så att fler vill vara en del av den berättelsen. Praktikertjänst har en spännande innovationshistoria där man om och om igen förändrat spelplanen för hur hälso- och sjukvård ska bedrivas till bästa nytta för kunderna. Det ska bli otroligt roligt att få vara med på företagets fortsatta resa och leda arbetet med att utveckla och tydliggöra varumärket, säger Sofia Myrevik i ett pressmeddelande.

Sofia Myrevik började på Prime år 2000, och har utöver byråchefsrollen också ansvarat för den äldsta kundrelationen: Electrolux. På Praktikertjänst får hon en ny utmaning i att göra varumärket mer etablerat.

– Målet är att göra varumärket betydligt mer känt, både hos patienter och framtida medarbetare. Det känns fantastiskt att vi kunnat attrahera Sofia till oss, hon kommer in med precis den spjutspetskompetens inom värdeskapande kommunikation vi behöver, kommenterar Anna Grönlund Krantz.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.