Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lämnar SAS för ÅF

Publicerad: 9 november 2015, 13:53

Marta Tiberg lämnar SAS för ÅF.

Foto: Press

Marta Tiberg lämnar rollen som kommunikationsdirektör för SAS för jobbet som marknads- och kommunikationschef för Ångpanneföreningen (ÅF).


Ämnen i artikeln:

SASReklamKommunikationschefMarta Tiberg

Marta Tiberg har en lång karriär inom reklam och kommunikation. Hon har varit kommunikationsdirektör på SAS sedan mars 2013. Dessförinnan var hon byråchef på Goodybag, kommunikationschef på SBAB Bank, varumärkeschef på Postnord och reklamchef TeliaSonera. Nu ska hon ansvara för ÅF:s externa och interna kommunikation.

– Jag ser fram emot att få bidra till ÅFs fortsatta tillväxt, och bygga på den starka position som ÅF har vad gäller hållbarhet, jämställdhet och varumärkets attraktivitet hos anställda och kunder, säger Marta Tiberg i en kommentar.

ÅF:s vd och koncernchef Jonas Wiström säger:
– Martas gedigna erfarenhet av att driva förändringskommunikation inom stora organisationer blir en viktig tillgång framåt.

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med kunder inom energi, industri och infrastruktur. Marta Tiberg tillträder efter nyår.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.