Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lämnar SVT för Discovery Networks Sweden

Publicerad: 25 juli 2017, 07:27

Hanif Hosseini lämnar tjänsten som projektledare för SVT:s fotbollssatsning för att bli tf redaktionschef på Eurosport och Discovery Networks Sweden.


Ämnen i artikeln:

SVTSVT SportEurosportDiscovery Networks SwedenEmir Osmanbegovic

Hanif Hosseini har jobbat på SVT sedan 2007, med ett uppehåll under två år då han drev produktionsbolaget Hoosma. De senaste två åren har han haft rollen som projektledare för SVT:s fotbollssatsning. Från och med den 1 september kommer han att tillträda tjänsten som tf redaktionschef på Eurosport och Discovery Networks Sweden. I ett pressmeddelande berättar Discovery att Hosseini först och främst kommer att jobba till och med OS 2018.

– Hanif är en passionerad och erfaren tv-makare och arbetsledare med erfarenhet från bl. a. fotbollsmästerskap och Vinterstudion i SVT. Över 40 personer har sökt den här tjänsten, oerhört kul med så stort intresse, berättar Emir Osmanbegovic, sportchef på Discovery Networks Sweden och Eurosport.

– Det känns fantastiskt kul och spännande att inleda ett samarbete med Eurosport och Discovery Networks Sweden, berättar Hanif Hosseini.

Hanif Hosseini ersätter ordinarie redaktionschef Anders Cedhamre som går på föräldraledighet.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.