Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lämnar Telenor efter 10 år

Publicerad: 15 september 2015, 09:12

Johanna Andrén slutar på Telenor.

Johanna Andrén lämnar Telenor efter tio år när Hanna Riberdahl tar över som marknadschef. Nu ska hon hitta nästa steg i karriären.


Ämnen i artikeln:

KarriärMobiloperatörTelenorMarknadschef

Telenor har organiserat om under våren och skapat ett nytt affärsområde för alla konsumentprodukter, inklusive Bredbandsbolaget. Under övergångsperioden har Johanna Andrén fungerat som tillförordnad marknadschef i den nya organisationen. Men redan från start var hon tydlig med sin ambition att söka sig vidare i karriären.
– Jag har varit på Telenor i tio år på olika roller. De senaste fem åren på marknadssidan och som marknadschef för Telenor mobil de senaste fyra åren. Men i våras kände jag att det var dags att titta utanför bolaget, säger hon.

Nu tar Hanna Riberdahl över som permanent marknadschef för Telenor. Därmed har det blivit dags för Johanna Andrén att lämna operatören.
– Det är helt odramatiskt både för min och Telenors del. Vi har haft en fantastik resa där vi stärkt reklamkonceptet och gått om både Tele2 och Tre i reklamerinran. Men jag hade inte motivationen att köra på i tre år till den nya orngasitionen.

Hon har i nuläget inget nytt jobb klart utan ska ta hösten för att fundera på nästa steg.
– Jag är nyfiken på att jobba i en annan bransch. Jag har ju varit i telekom i tio år och lärt mig extremt mycket inom retail. Det handlar om personlig utvekcling men också att ta med mig allt jag lärt mig till ett annat företag. För att hitta rätt utmaning i arbetslivet behöver man ibland förändra.

Däremot tror hon inte att det nya jobbet blir hos någon av konkurrenterna.
– Mitt hjärta slår fortfarande för Telenor. Jag tittar på starka retailaktörer, men också på byråsidan. Jag vet att jag vill fortsätta jobba med konsumentreklam och media.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.