Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag26.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Lämnar Vizeum för Luleåbyrå

Publicerad: 8 Januari 2019, 15:11

Vizeums Tobias Öström lämnar mediebyrån för att bli ny delägare och vice vd på den Luleåbaserade kommunikationsbyrån Yours.


Ämnen i artikeln:

Vizeum

Tobias Öström har jobbat på mediebyrån Vizeum i elva år, bland annat i roller som account director, client service director och chief client officer. I rollerna har han bland annat ansvarat för målgruppsanalyser, mediestrategier, planering och rådgivning åt några av byråns största kunder.

Nu lämnar han för att bli ny vice vd och delägare på den Luleåbaserade kommunikationsbyrån Yours.

– Som konsult idag måste man förstå alla aspekter av digitaliseringen och hur det i sin tur påverkar möjligheterna att nå både fram och in med kommunikation. Kommunikationsutmaningarna blir allt mer komplexa och byråer behöver kunna erbjuda både större bredd och djup av tjänster för att hänga med i framtiden, säger Tobias i ett pressmeddelande.

– I en komplex medievärld där det ständigt sker förändringar är det viktigt att vi hela tiden siktar framåt och rustar oss för en framtid där vi kan fortsätta skapa nya innovativa idéer. Att välkomna Tobias in i Yours-familjen betyder väldigt mycket för oss. Han besitter en kompetens som inte finns här uppe i norr. Nu kan vi erbjuda ännu skarpare och effektivare kommunikation för våra kunder, säger Karin Klockare, vd på Yours kommunikationsbyrå.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Vizeum

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.