Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Länsförsäkringar delar upp avdelningar – byter kommunikationschef

Publicerad: 13 november 2020, 10:14

Från vänster: Fanny Wallér, nuvarande chef för kommunikation och hållbarhet samt Lena Hedlund, blivande kommunikationschef.

Foto: Press

Länsförsäkringar separerar avdelningen för Kommunikation och Hållbarhet. I samband med förändringen lämnar nuvarande chef för kommunikation och hållbarhet, Fanny Wallér.


Ämnen i artikeln:

Länsförsäkringar

Avdelningen för kommunikation och hållbarhet har tidigare ansvarat för länsförsäkringsgruppens gemensamma interna och externa kommunikation, varumärkesfrågor och hållbarhet. Det renodlas nu, genom att dela upp avdelningarna i två. Syftet är bland annat att ge hållbarhet ska bli en mer integrerad del av all verksamhet. 

I samband med förändringen lämnar nuvarande chef Fanny Wallér bolaget. Hon har under sin tid på bolaget varit chef för kommunikation och hållbarhet. Istället kliver Lena Hedlund in på den nyinrättade tjänsten som kommunikationschef. 

– Det ska bli väldigt roligt att få axla ansvaret för den nya kommunikationsavdelningen. Jag ser fram emot att tillsammans med kollegerna fortsätta utveckla vår kommunikation och bygga Länsförsäkringars kännedom och anseende, säger Lena Hedlund.

Den nya organisationen träder i kraft den 1:a januari 2021. 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

Länsförsäkringar

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.