Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lars Harrysson ny vd och koncernchef på Arkitektkopia

Publicerad: 20 december 2007, 12:57


I början  av december tillträdde Lars Harrysson posten som ny vd på Arkitektkopia.  Familjeföretaget – vars varumärke byggts upp med tjänster för arkitekter och  byggföretag – är idag ett rikstäckande grafiskt  fullserviceföretag.

Arkitektkopias nye vd Lars  Harrysson har lång och bred erfarenhet av att utveckla och leda företag inom  tjänste- och servicesektorn. Bland annat har han varit verksam som koncernchef  för WM-data och som vd för outsourcingföretaget INgroup. Tjänster, service och  teknik är hans specialitet.

– Arkitektkopia är en väldigt  intressant arbetsplats för mig som är intresserad både av teknik och vikten av  service, menar Lars Harrysson. På Arkitektkopia finns närmare 400 människor som  arbetar med marknadens mest moderna digitala teknik. Om vi så långt som möjligt  kan automatisera processer med hjälp av tekniken, innebär det att vi kan lägga  mer tid på mötet med kunden.

Nina Malmström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.