Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Leeads värvar Andreas Hall

Publicerad: 11 december 2015, 07:39

Andreas Hall, i dag affärschef för EK-koncernen och med förflutet på MTG och UNT, går till Leeads. På Leeads blir han ansvarig för utvecklingen av Leeads affärer med publicister i Sverige och i Norden.


Ämnen i artikeln:

EK-koncernen

Leeads samarbetar med över 210 publicister inom olika intresseområden och har ambitionen vara det ledande premiumsäljbolaget för digitala intäkter på den svenska marknaden. Det innefattar desktop, läsplattor och mobilt, programmatiska köp så väl som de traditionella medieköpen. Omsättningen för 2015 landar kring 80 miljoner kronor och skall tredubblas de närmaste åren. Andreas Hall tillträder sin nya tjänst omgående

– Med Andreas ombord får vi en riktigt stark resurs som kan media i allmänhet och morgonpress i synnerhet bättre än någon annan. Tillsammans kan vi utöka vårt samarbete med både befintliga och nya publicister. Uppdraget gäller så väl den traditionella premiumaffären som programmatic och nativelösningar samt outsourcing av traffictjänster och utbildningar. Andreas har ett fantastiskt driv och kontaktnät som vi är grymt stolta över att få ta del av, säger Oskar Sardi, vd för Leeads AB i ett pressmeddelande.

Andreas Hall kommer från en roll som affärschef på EK-koncernen (Eskilstuna Kuriren, Sörmlands Nyheter och Katrineholms-Kuriren).

– Jag har följt Leeads från starten för 5 år sedan och varit imponerad av det de lyckats bygga upp och nu ska det bli spännande att vara med och ta oss till nästa nivå, säger Andreas Hall i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

EK-koncernen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.