Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lennox byråchef till Gullers Grupp

Publicerad: 16 mars 2018, 08:33

Pr-byrån Lennox byråchef Sofie Falkkloo lämnar byrån för att bli projektledare med fokus på pr hos Gullers Grupp.


Ämnen i artikeln:

Gullers GruppLennox PR

Sedan slutet av 2015 av har Sofie Falkkloo varit byråchef på Lennox PR. Tidigare i karriären har hon bland annat jobbat för Moderaterna under sju år, bland annat som ansvarig för kampanjavdelningen.

Nu lämnar hon dock Lennox för Gullers Grupp där hon i sin roll som projektledare kommer att fokusera på byråns pr-erbjudande.

Gullers Grupp blev nyligen utsedd till årets byrå i kategorin kommunikationsbyråer med över 100 miljoner kronor i omsättning.

– Det är spännande tider på Gullers Grupp. Utmärkelsen Årets byrå är vi väldigt stolta över, men den förpliktigar också att hela tiden vässa vårt erbjudande. Med Sofie Falkkloo får vi en PR-specialist som får saker att hända. Även om Gullers Grupp är en stor byrå fungerar vi som en mindre där medarbetare som tar stort eget ansvar är det som driver oss och gör oss framgångsrika. Där kommer Sofie med sin bakgrund att passa perfekt, säger Ulf Dahlqvist, platsledare på Gullers Grupps Stockholmskontor.

Sofie Falkkloo tillträder sin nya tjänst den 26 mars.

– Jag drogs till Gullers Grupp för att det är ett företag med höga ambitioner – både i det man levererar till sina kunder och i hur man ser på sin egen framtid. Jag tilltalas av att Gullers hela tiden breddar sitt erbjudande och vill ta kommunikationen till en ny nivå. Jag ser fram emot att få vara en del av den resan, säger Sofie Falkkloo.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Gullers GruppLennox PR

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News