Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lennox PR förstärker med projektledare

Publicerad: 15 augusti 2018, 13:34

Efter att ha fått in sju nya kunder rekryterar Lennox PR Leandro Pinto som ny konsult och projektledare.


Ämnen i artikeln:

Lennox PR

Leandro Pinto kommer närmast från organisationen Mentor Sverige där han bland annat drivit projekt som Killfällan som syftar till att locka fler manliga volontärer till ideella verksamheter och att diskutera normer samt ansvarat för projekt som Unga Röster 2017 och Hbtq-handboken.

– Leandro är den bästa treårspresenten Lennox kunde få. Vi hade en intensiv vår med många nya och förnyade uppdrag, så han är i högsta grad ett välbehövligt och välkommet tillskott. Leandro har förmågan att jobba hela vägen från research och idé till genomförande. Det är inte särskilt vanligt, men viktigt för en verksamhet i Lennox storlek med den typen av verksamhetsnära uppdrag vi har, säger Åsa Johansen, vd för Lennox PR.

Tidigare i karriären har han bland annat jobbat med pr på Svenska generalkonsulatet i New York där fokus låg på främjandet av svensk kultur och export. På Lennox PR får han en tjänst som pr-konsult och projektledare.

– Jag har länge varit nyfiken på Lennox, som på kort tid har blivit en intressant och tongivande röst i branschen. Här känner jag att jag får jag utrymme att utvecklas och jobba allsidigt, från strategiskt varumärkesbyggande till praktisk innehållsproduktion. Samtidigt får jag tillämpa mitt sociala engagemang, så jag ser väldigt mycket fram emot att växa tillsammans med Lennox, säger Leandro Pinto.

Lennox PR jobbar bland annat med kunder som Make Equal, Bonnier, Bellpal, SAMI och myFC.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Lennox PR

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.