Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lennox PR:s vd startar eget

Publicerad: 13 augusti 2019, 06:56

I januari 2018 tillträdde Åsa Johansen som vd på Lennox PR. När uppdraget nu är slutfört startar hon upp sin egen konsultverksamhet.


Ämnen i artikeln:

Lennox PR

Åsa Johansen har över 20 års erfarenhet från kommunikationsbranschen. De senaste åren har hon bland annat varit tf. vd och senior rådgivare på pr-byrån Geelmuyden Kiese och innan dess har hon jobbat på både Friends Agenda och Ericsson.

För 1,5 år sedan tillträdde hon som vd på Lennox PR med uppdraget att driva lönsamhet och kultur. Nu lämnar hon byrån för att starta en egen konsultverksamhet.

– Jag fick ett tydligt uppdrag av ägarna att professionalisera verksamheten och att erbjuda stöd under en period av tillväxt och hög arbetsbelastning. Jag har fullgjort uppdraget och kan nu återgå till min ursprungliga plan att verka i min egen firma, säger hon i ett pressmeddelande.

När Åsa Johansen nu lämnar återgår Lennox PR:s Robert Svensson till vd-posten. 2018 omsatte Lennox PR 9,5 miljoner kronor (6 mkr) med ett rörelseresultat efter finansiella poster på 1,5 miljoner kronor (173 000 kr).

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Lennox PR

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.