Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

LensWay får ny marknadschef

Publicerad: 20 augusti 2015, 08:52

Sofie Struwe blir ny global marknads- och försäljningsdirektör för LensWay. Hon börjar sin anställning 1 september och kommer närmast från e-handelsföretaget inkClub.


Ämnen i artikeln:

Lensway

I sin roll blir Sofie Struwe kommersiellt ansvarig och hon förväntas tillföra LensWay viktig kompetens inom onlineförsäljning och digital marknadsföring.

– Vi är självklart oerhört nöjda över att Sofie väljer att börja arbeta hos oss. Vi har en tydlig strategi för ökad tillväxt och större marknadsandelar för LensWay. Det arbetet är redan påbörjat och nu är tanken att Sofie ska leda det kommersiella arbetet vidare, säger vd Erik Grohman i ett pressmeddelande.

Sofie Struwe har tidigare även arbetat på företag som Telenor och Spray utöver sin senaste tjänst som marknadsdirektör för inkClub.

– LensWay har en gedigen e-handelserfarenhet och jag ser fram emot att fortsätta utveckla prioriterade fokusområden som till exempel CRM, sajtutveckling och andra säljfrämjande åtgärder, säger Sofie Struwe i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Lensway

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.