Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Life of Svea rekryterar influencerchef

Publicerad: 5 juni 2018, 07:29

Medie- och contentbolaget Life of Svea rekryterar Isabella Jedler som ny head of influencers.


Life och Svea driver bland annat sajterna Allt för Föräldrar, Familjeliv, Bröllopstorget, Rodeo och Devote och har riktat in sig på målgruppen kvinnor mellan 20-45.

Nu ansluter Isabella Jedler till bolaget som head of influencer. Influencern har 85 000 följare på Instagram och har tidigare drivit en välbesökt blogg med inriktning på skönhet.

– Vi är oerhört glada att få ombord Isabella som med sin bakgrund som både influencer och som ansvarig för att skapa riktigt vassa kampanjer för kunder kommer vara en viktig spelar för att utveckla våra influneceraffär. Med en djup förståelse för vad som gör en framgångsrik influencerkampanj kommer Isabella starkt bidra till bra upplägg för våra kunder, säger Daniel Mälsjö, vd på Life of Svea, i ett pressmeddelande.

Rekryteringen görs efter att Life of Svea vill komplettera sitt contenterbjudande med ett bättre influencererbjudande.

– Att börja jobba på LOS känns fantastiskt roligt och ett naturligt nästa steg för mig. Det finns verkligen en stor potential för utvecklingen av influencer affären och att få bidra till branschens utveckling är verkligen någonting som driver mig. Dessutom är hela teamet på Life Of Svea ett riktigt härligt, positivt, kunnigt och driftigt gäng som man gärna ansluter sig till, säger Isabella Jedler, head of fnfluencer, Life of Svea.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.