Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lina Edenfelt Holst tar över Södra tornet

Publicerad: 31 augusti 2021, 09:48

Lina Edenfelt Holst

Uppsalabyrån byter vd: ”Nu ska vi växa så att fler kan få ta del av vår syftesdrivna kommunikation”


Lina Edenfelt Holst blir kommunikationsbyrån Södra tornets nya vd. Hon har lång erfarenhet från kommunikationsbranschen, både från kund- och byråsidan. Det senaste året har hon varit vd på Infobahn. Hon ersätter Anna Sundström som tillträdde som vd för Södra tornet 2014. 

– Nu ska vi växa så att fler kan få ta del av vår syftesdrivna kommunikation som inte bara stärker oss och våra kunder utan även bidrar till en bättre värld, säger Lina Edenfelt Holst, tillträdande vd i ett pressmeddelande.

På senare år har byrån, som har sitt säte i Uppsala, vunnit Årets byrå – Bästa arbetsgivare, både 2020 och 2021. Södra tornet är ett medarbetarägt bolag och den nya vd:n ser nu som en av sina uppgifter att fortsätta utveckla företagskulturen, tillsammans med medarbetarna

Södra tornets styrelseordförande Frippe Stenberg säger att det har det varit mycket hård konkurrens om tjänsten.

– Trots många sökande har rekryteringsprocessen gått smidigt och vi är glada att Lina valde att komma till Södra tornet för att fortsätta utveckla medarbetarna, kunderna och byrån, säger Frippe.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News