Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Linda Jacobsson till Retail United

Publicerad: 24 februari 2016, 14:44

Linda Jacobsson går till byråsidan.

I höstas lämnade Linda Jacobsson jobbet som marknadschef på 7-Eleven. Nu går hon till Retail United.


Ämnen i artikeln:

Reklambyråer7-Eleven

Linda Jacobsson har arbetat med detaljhandel i 15 år, bland annat på The Phone House och inom Reitan Convenience som driver 7-Eleven och Pressbyrån. Nu går hon över till byråsidan och Retail United som är specialiserade inom bland annat butikskommunikation.

– Tidsbrist är en megatrend. Med den ökar kraven på tillgänglighet och bekvämlighet och då växer servicehandeln, liksom kraven på leverantörer och butiker. Linda är precis den typ av strateg som behövs för att leda våra kunder genom detta. Hon är en riktig prestige-rekrytering, säger Andreas Broman, vd på Retail United i en kommentar.

Själv säger hon:
– Jag brinner för retail och efter lång tid som kund och beställare är det otroligt spännande att nu få dela mina erfarenheter med andra företag och föreslå dem det bästa inom kommunikation, stort som smått, baserat på kundens situation och vart de vill

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Reklambyråer7-Eleven

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.