Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Linda Palmgren bli ny vd på Starcom

Publicerad: 22 oktober 2018, 13:06

United Influencers tidigare vd Linda Palmgren tar över mediebyrån Starcoms svenska verksamhet.


Ämnen i artikeln:

Linda PalmgrenStarcom

Tidigare i karriären har Linda Palmgren erfarenhet från en rad ledande positioner inom kommunikation och marknadsföring. Under tio år jobbade hon på SBS Radio, i dag Bauer Media, och tog efter det över som vd på reklambyrån PS Agency innan hon startade upp sin egna konsultverksamhet. Närmast kommer hon dock från vd-positionen på influencerplattformen United Influencers, ett bolag hon 2015 var med och grundade.

Efter tre år gick dock Linda Palmgren och United Influencers skilda vägar efter att ha varit oeniga om den framtida strategin.

Nu står det dock klart att hon tar över som vd på mediebyrån Starcom.

– Linda är en van ledare och besitter en gedigen erfarenhet från mediebranschen. Hennes tidigare erfarenheter medför ett brett perspektiv vilket gör att hon kan se på vår bransch både inifrån och utifrån, säger Göran af Klercker, vd på Starcoms moderbolag Publicis Media.

– Förmågan att kunna kombinera sin strategiska och kreativa produkt med djupgående
mediekunskap är viktigare än någonsin för att skapa kommunikation som ger resultat.
Starcom har länge varit mycket bra på detta och jag ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla denna briljans med teamet. Målsättningen för mig är att fortsätta bygga Starcom till den tveklöst bästa partnern för våra uppdragsgivare både i dag och i framtiden, säger Linda Palmgren i ett pressmeddelande.

Läs Resumés helgintervju med Linda Palmgren här.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Linda PalmgrenStarcom

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.