Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Linda Waxin till Antrops styrelse

Publicerad: 13 april 2015, 10:27

Linda Waxin.

Tidigare Edelman-vd:n och Superkommunikatören Linda Waxin går nu in i tjänstedesignbyrån Antrops styrelse.


Ämnen i artikeln:

EdelmanLinda Waxin

Linda Waxin gjorde en stjärnkarriär inom pr-branschen och blev som 30-åring vd för pr-byrån Edelmans svenska verksamhet. I fjol avsade hon sig posten efter att hennes pappa gått bort i cancer. Tillsammans med sin bror reste hon jorden runt i stället.

Nu har Linda Waxin varit tillbaka i Sverige ett tag och jobbar till vardags som affärs- och konceptutvecklare på Nöjesguiden. Nu tar hon också plats i designbyrån Antrops styrelse.

– Vi ser fram mot att stärka oss ytterligare med en så energisk och erfaren person som Linda. Det är viktigt för oss som bolag att få in en annan typ av erfarenheter och profiler för att lyfta blicken och utmana både bilden av oss själva och vår bransch, säger grundare och styrelseordförande Erik Hammarström, i ett pressmeddelande.

Linda Waxin går in i styrelsen som en del i att Antrop försöker knyta till sig starka affärskvinnor

– Anrop är ett imponerande bolag på många sätt, grundarna som alla är tjänstedesigners har hållit ihop sen start och är alla genuint engagerade i hantverket. Det ska bli otroligt spännande att se hur jag med min erfarenhet från en annan del av konsultbranschen och mitt tänk kring förändringsarbete och innovation kan bidra med i ett bolag med en så stark grund att stå på, säger Linda Waxin i pressmeddelandet.

Antrop jobbar med kunder som Skandia, Expressen, Tradera, Spotify och Polisen.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

EdelmanLinda Waxin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.