Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Lindex hittar ny creative director

Publicerad: 18 juni 2019, 10:58

Marie Paulsson.

Marie Paulsson har rekryterats till rollen om creative director på Lindex.


Ämnen i artikeln:

MonkiLindexBjörn Borg

Som ett led i Lindex arbete att skapa en holistisk varumärkesupplevelse i Lindex alla kanaler samt ytterligare vässa kundupplevelsen har modevarumärket rekryterat Marie Paulsson som creative director.

Marie Paulsson har en lång erfarenhet inom varumärkesarbete och design och har jobbat i ledande kreativa roller inom bland annat Monki, Björn Borg och POC Sports. Hon är även medgrundare till John Sterner.

– Lindex är ett mycket folkkärt och trovärdigt varumärke som följer kvinnan genom livet. Jag ser jättemycket fram emot att få jobba med att stärka kvinnor genom hela deras livsresa och tillsammans med Lindex kreativa team utveckla och renodla Lindex koncept och varumärke. Modeföretaget befinner sig på en spännande resa och jag ser fram emot att få vara med och skapa en inspirerande destination som är mer än bara shopping, säger Marie Paulsson i ett pressmeddelande.

Marie Paulsson tillträder sin nya tjänst på Lindex den 5 augusti.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

MonkiLindexBjörn Borg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.